“The Storm Ends” Korte Verhaal Boekpresentatie

2117

 

PHILIPSBURG, Sint Maarten — Het Storm Ends boek met korte verhalen van de Caribbean Magazine Plus (CMP) Korte Verhalen Wedstrijd, 2022 is nu beschikbaar op Amazon als een e-book only.

Het boek is een compilatie van een selectie van verhalen uit de CMP 2021 Korte Verhalen Wedstrijd. Er waren schrijvers uit Trinidad en Tobago, Aruba, de Bahamas, Jamaica, Barbados, Puerto Rico, Honduras, St Vincent en de Grenadines, de Britse en Amerikaanse Maagdeneilanden, Guyana, Canada, de Verenigde Staten, om er maar een paar te noemen.
Youri Kemp, chief executive officer van Arawak Media en redacteur van het Caribbean Magazine Plus zei over de inaugurele gedichtenbundel: “Uit de storm in ons leven komen onze grootste inspiraties en deze auteurs hebben getracht de wereld iets te geven om zich aan vast te houden. Een teken van hoop dat het beste nog voor ons ligt en het ergste tijdelijk is.

“De meeste inzendingen waren briljant geschreven en toonden het grote aantal schrijvers en het soulvolle talent dat in het Caribisch gebied en Midden-Amerika te vinden is.
Het boek is nu beschikbaar om te downloaden naar uw Kindle of eReader bij Amazon voor een lage prijs van US $10,99: