Saba news: Arrest in "Hector" case

4553

Arrest in “Hector” case

On Monday June 1st an arrest was made in the Hector investigation. A 27-year old student was arrested on Saba on suspicion of involvement in the death of the victim found in April. In the framework of the investigation no further announcements will be made.

###

Aanhouding in de zaak “Hector”

Op maandag 1 juni is in het onderzoek Hector een aanhouding verricht. Een 27-jarige student is op Saba aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van het in april aangetroffen slachtoffer. In het kader van het onderzoek worden verder geen mededelingen gedaan.

 ###

Detenshon den Kaso Hector

Riba djaluna promé di yüni a realisá un detenshon relashoná ku e investigashon di e kaso Hector na Saba.Un studiante di 27 aña di edat a keda detené na Saba riba sospecho di envolvimentu den morto di e víktima hañá den luna di aprel di e aña aki. Den kuadro di e investigashon no por duna mas informashon riba e kaso aki.