Politie Persbericht BES: 10 Juni 2015

1907

Aangetroffen gestolen auto

KRALENDIJK – Op dinsdag 9 juni werd omstreeks 9.15 uur aangifte gedaan van diefstal van een donkerrode auto van het merk Toyota, model Tacoma met kenteken V-4506. De diefstal vond plaats tussen maandag 8 juni, omstreeks 13.00 uur en dinsdag 9 juni, omstreeks 8.00 uur. De auto stond voor een woning aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot geparkeerd. De zaak is in onderzoek.

###

Inbraak

KRALENDIJK – Op dinsdag 9 juni werd omstreeks 10.15 aangifte gedaan van inbraak in een kantoor van een appartementencomplex aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Er is onder andere een kluis met hierin twee MCB checkboeken weggenomen. De inbraak vond plaats tussen maandag 8 juni, omstreeks 13.00 uur en dinsdag 9 juni, omstreeks 7.30 uur. De zaak wordt onderzocht.

###

Diefstal

KRALENDIJK – Op dinsdag 9 juni werd omstreeks 9.15 uur aangifte gedaan van diefstal van een donkerrode auto van het merk Toyota, model Tacoma met kenteken V-4506. De diefstal vond plaats tussen maandag 8 juni, omstreeks 13.00 uur en dinsdag 9 juni, omstreeks 8.00 uur. De auto stond voor een woning aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot geparkeerd. De zaak is in onderzoek.

###

Diefstal

KRALENDIJK – Op maandag 8 juni werd omstreeks 11.15 uur aangifte gedaan, van diefstal van twee kentekenplaten en belastingstickers, van een auto die op het erf van een woning aan de Kaya Carlota geparkeerd stond. De diefstal heeft tussen zondag 7 juni, omstreeks 18.30 uur en zondag 8 juni, omstreeks 9.30 uur plaatsgevonden. De zaak wordt onderzocht.

###

Aanrijding

KRALENDIJK – Op vrijdag 5 juni viel een echtpaar omstreeks 14.30 uur van een scooter, toen zij op de toeristenweg reden ter hoogte van Hill Top. De bestuurder verloor de controle over de scooter waardoor zij de bocht uitvlogen en in de mondi terecht kwamen. Beide personen liepen hoofdwondjes en schrammetjes over hun hele lichaam op en zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.