Pagara Party XXL in Pietermaai District

6236
Pictures by © Berber van Beek https://www.facebook.com/studiorootzphotography/ or www.studiorootz.com

 

Pictures by © Berber van Beek https://www.facebook.com/studiorootzphotography/ or www.studiorootz.com

WILLEMSTAD, Curacao — Traditiegetrouw wordt op 31 december (dit jaar op maandag) het jaar afgesloten met de Pagara Party XXL in Pietermaai District.

De wijk heeft opnieuw de handen ineengeslagen om er een groot feest van te maken, met zoals gebruikelijk de grootste en langste Pagara van het eiland van Scuba Lodge tot Café de Tijd en festiviteiten die tot in de late uren doorgaan.

De festiviteiten in de wijk beginnen om 12.00 uur. Rond de klok van 15.00 uur wordt de 15 miljoen klapper van zo’n 1,5 kilometer lang afgestoken bij Scuba Lodge. De Pagara vervolgt zijn weg door de Pietermaaiweg naar Café de Tijd. De horecagelegenheden langs de route verzorgen op eigen initiatief entertainment, live muziek, eten en drinken. Waarvan sommigen tot in de late uren doorgaan met hun festiviteiten.

Bij Café de Tijd is er zoals ieder jaar groot feest met Wakkere Joris, DJ David Gitaar en DJ Sento! Scuba Lodge viert het einde van het jaar vanaf 13.00 uur met DJ Double D. Bij Café Old Dutch kun je de hele dag tot in de late uurtjes terecht voor uiteraard veel gezelligheid, vanaf 15.00 uur is er live muziek van Roadhouse! Mundo Bizarro is natuurlijk ook aanwezig en heeft optredens van Happy Peanuts, Plane en Charming Basterds, en om 19.00 uur de viering van de Nederlandse jaarwisseling.

In verband met de voorbereidingen van de Pagara Party XXL wordt de Pietermaaiweg op 31 december vanaf 12:00 PM afgesloten. De organisatie verwacht een groot aantal bezoekers in Pietermaai District, daarom zullen er ook extra veiligheidsmaatregelen worden getroffen en extra voorzieningen worden geplaatst, zoals openbare toiletten.