Continuation Central Committee meeting about National Ordinance amending the Civil Code

1143

 

PHILIPSBURG, Sint Maarten – The Central Committee will meet in a session on August 17, 2017. The Minister of Public Health, Social Development and Labor will be present.

The Central Committee meeting which commenced on Tuesday June 27, 2017 with a continuation on Wednesday August 2, 2017 will resume on Thursday, August 17, 2017 at 14.00 hrs in the General Assembly Chamber of the House at Wilhelminastraat #1 in Philipsburg.

The agenda point is:

Ontwerp van Landsverordening tot wijziging van het Burgerlijk Wetboek en enkele andere landsverordeningen in verband met de vervanging van de zevende titel A van Boek 7A door een nieuwe titel 10 van Boek 7 regelende voorschriften voor arbeidsovereenkomsten (Draft National Ordinance amending the Civil Code and some other national regulations relating to the replacement of Seventh Title A of Book 7A by a new Title 10 of Book 7 Regulatory Arrangements for Employment Contracts)

Members of the public are invited to the House of Parliament to attend parliamentary deliberations.

The House of Parliament is located across from the Court House in Philipsburg.

The parliamentary session will be carried live on St. Maarten Cable TV Channel 120, via Pearl Radio FM 98.1, the audio via the Internet www.pearlfmradio.sx and via www.sxmparliament.org.