Vlucht InselAir maakt voorzorgslanding

7315

 

WILLEMSTAD, Curacao — De vlucht van InselAir naar Miami van vandaag heeft terug moeten keren naar Curaçao nadat de piloten geconfronteerd werden met een waarschuwing dat de druk in de cabine zou wegvallen. Op basis daarvan is een gecoordineerde daling ingezet naar 25.000ft.

Tijdens de daling viel de cabine druk weg waardoor een emergency daling naar 10.000ft moest worden gemaakt. De bemanningsleden hebben de passagiers die aan boord waren geinstrueerd de zuurstofmaskers die door de piloten zelf waren geactiveerd op te doen.

Vervolgens heeft het vliegtuig koers gezet naar Curaçao waar het veilig is geland. De passagiers zijn, voor zover daar behoefte aan was, ondergebracht in een hotel en vertrekken later vanavond alsnog naar Miami.

4 passagiers zijn met oor/neusklachten behandeld door de op de luchthaven aanwezige dokter. Verder maken alle passagiers en bemanningsleden het goed.