Bobby ingesloten voor diefstal

7177

 

SURINAME — Bobby B. (24) is op donderdag 22 december door de politie van Uitvlugt ingesloten.

Een jongeman deed eerder op de dag aangifte van diefstal tegen hem. Volgens verklaring van de aangever heeft zijn zwager Bobby enkele goederen uit zijn appartement weggenomen.

De aangever woont in een ander appartement niet ver van de verdachte. Bobby nam op een onbewaakt moment ongevraagd de sleutels van het appartement van de aangever weg. Hij ging het appartement binnen en nam een laptop en andere spullen weg.

Toen de aangever thuis aankwam ontdekte hij de diefstal en deed aangifte. De verdachte werd opgespoord en aangehouden. Bobby heeft bekend de goederen te hebben weggenomen en deze voor een man in het stadscentrum te hebben verkocht. De koper kon niet worden achterhaald.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Bobby ingesloten.