Jetair Caribbean mag eindelijk gaan vliegen

0
904


Willemstad-
Na maanden te hebben gewerkt aan de benodigde papieren in samenwerking
met de Curaçao Civil Aviation Authorities (CCAA), heeft United Caribbean Airlines, andelend
onder de naam Jetair Caribbean uiteindelijk vandaag, 19 November 2019 haar Air Operating Certificate (AOC) mogen ontvangen.

Zowel de Directie als de werknemers hebben hier hard aangewerkt om dit te kunnen realiseren. Wij zijn erg trots met de behaling van deze Certificering wat ook een positief effect heeft op de Economie van Curaçao.

Jetair Caribbean is een particulier commerciële luchtvaartmaatschappij op Curaçao, die lijnen chartervluchten aanbiedt van/naar het Caribisch gebied en Zuid-Amerika.

Visie De visie van Jetair Caribbean is om een belangrijke regionale luchtvaartmaatschappij in het Caribisch Gebied te worden.

Missie De missie van Jetair Caribbean is om op een efficiënte en vriendelijke manier een veilig, klantgericht luchttransport product te bieden met een hoge klantenservice en tijdige
prestaties.

Jetair Caribbean kan op dit moment al beginnen met het uitvoeren van Charter-vluchten,
terwijl men in de tussentijd de benodigde papieren samen met de AOC naar de bestemmingen heeft verstuurd. Dit in afwachting op een goedkeuring om zo te kunnen starten met het uitvoeren van lijnvluchten op de verschillende routes. Zonder de AOC was dit eerder niet mogelijk.

In de tussentijd bereid Jetair Caribbean zich voor om te starten met de verkoop van Tickets.

Enkele routes waar Jetair Caribbean op zal gaan vliegen zijn onder andere Kingston, Port au Prince en Santo Domingo. In de nabije toekomst zullen wij ook beginnen te vliegen op Medellin en Baranquilla.

Via Social Media (Facebook/Instagram en de website van Jetaircaribbean) zal iedereen op de hoogte gehouden worden. Binnenkort maken wij ook bekend waar men terecht kan om
Tickets te kopen en zullen wij de Website van Jetair Caribbean introduceren.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Jetair Caribbean via info@jetaircaribbean.com

Let us Brighten your Day!!